Aksara Rekan Yaiku

referensi

Aksara Rekan Yaiku

lisa

,aksara rekan yaikuAksara Rekan yaiku salah sawijining aksara ing rumpun aksara Brahmi.Digeni ing abad kaping-9Digunakan di Jawa nganti abad kaping-15Berbentuk suku kata (aksara) tanpa vokal

Cek di Google News

Artikel Terbaru